Geniet op 6 juli van Adest Musica

Alle afdelingen van Adest Musica hebben afgelopen maanden veelvuldig opgetreden in Sassenheim maar ook landelijk. Zo trad Adest Brass diverse malen succesvol op in Carré in Amsterdam bij de show van Claudia de Breij. Was de Drum- en Showband te zien op tijdens het Bloemencorso, de Dodenherdenking en bij verschillende optredens in het land. Ook ondersteunde de Jeugdband en de Drum- en Showband de Vriendenacties in de omgevingen Vogelenbuurt en Teijlingerlaan en gaf de Drum- en Showband een preview van hun nieuwe show voor alle Sponsoren en Grenadiers. Zo maar een kleine greep uit de diverse optredens van de muzikanten bij Adest Musica.

Presentatie nieuw uniform Jeugdband.
Zaterdag 6 juli wordt, als afsluiting van het voorseizoen, een Zomeravondconcert georganiseerd. Een concert met een informeel karakter. Neem zelf een kleedje, stoeltje, krukje of iets dergelijks mee. Park Rusthoff is open vanaf 19:00 uur, om 19:30 uur wordt het concert geopend. Vanaf 19:30 uur trakteren de muzikanten van de Mini Kids, de Aspiranten, Adest Brass, de Jeugdband en de Drum- en Showband de bezoekers op een prachtig muzikaal spektakel.

Ook zal tijdens dit concert de Jeugdband gepresenteerd worden in de nieuwe kleding. Dankzij diverse donaties, onder andere door de Kringloopwinkel in Voorhout, kon de Jeugdband in nieuwe uniformjassen worden gestoken.

De toegang is gratis en tijdens het concert is een bar aanwezig in het park!