Parkdienst met verteller Kees Posthumus.

Op zondag 15 september a.s. om 10.00 uur wordt voor de 16e keer in Park Rusthoff te Sassenheim de traditionele Parkdienst gehouden. Deze Parkdienst is een initiatief van de Raad van Kerken in Sassenheim in samenwerking met de Oranjevereniging. De dienst luidt het begin van het kerkelijk seizoen in en is de start van de Sassemsefeestweek.
Het thema voor de parkdienst dit jaar is ‘Wonderen zijn de wereld niet uit’. In de dienst zal de bekende verhalenverteller Kees Posthumus enkele Bijbelverhalen vertellen. Hij zal samen met Ds. Hendrik Betting en Pastor Hans van Wijk de dienst verzorgen. Het is een gezinsdienst voor jong en oud met voor de allerkleinste een oppasdienst in de Havenkerk. De collecte dit jaar is bestemd voor de Kleding- en Voedselbank

De kinderen worden gevraagd om samen met hun ouders in de voorste vakken te gaan zitten. Al met al beloofd het weer een mooie bijeenkomst te worden. Mocht het weer onverhoopt roet in het eten gooien dan wijkt de parkdienst uit naar de Pancratiuskerk. Indien nodig zal dit gecommuniceerd worden via de websites van de Oranjevereniging en van de kerken, via de app van de Oranjevereniging en op zondagochtend bij de entrees van het park.

De parkdienst begint om 10.00 uur, maar het is verstandig om tijdig aanwezig te zijn. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.
Crèche is in de Havenkerk, ingang Bijweglaan 4, open vanaf 9.40 uur.