A.S. ZONDAG PARK RUSTHOFF GESLOTEN

In verband met de jaarlijkse bijeenkomst van de vrijwilligers van Park Rusthoff zal het park op zondag 25 augustus vanaf 15.30 uur gesloten zijn.

Als dank voor hun grote inzet voor het park in het afgelopen jaar biedt het bestuur van de Stichting Beheer Park Rusthoff (SBPR) aan alle vrijwilligers van Park Rusthoff een gezellig samenzijn aan. Na een dankwoord van Paul ten Velden, voorzitter van de SBPR, en een terugblik op het afgelopen jaar wordt door een cateraar de barbecue ontstoken en wordt en met een glaasje met elkaar geproost waarmee de middag officieel is geopend.

Het aantal vrijwilligers is momenteel plm. 160 maar ondanks dit grote aantal zijn er nog steeds vrijwilligers nodig. Om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden klik op deze link naar de pagina van de vacatures.
Op maandag 26 augustus is het park weer voor iedereen vanaf 8.00 geopend en bent u uiteraard weer van harte welkom.