Halloween Park Party in Park Rusthoff

Wanneer: zaterdag 26 oktober 2019, 19.00 – 21.00 uur
Adres: tussen Parklaan en Hoofdstraat; Toegang alleen via de Hoofdstraat
Plaats: Sassenheim

Halloween in Park Rusthoff

Op zaterdag 26 oktober 2019 is het weer zover: Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff de jaarlijkse Halloween Park Party. De organisatie is al druk bezig om samen met Scouting Scojesa Park Rusthoff om te toveren tot Landgoed Rusthoff. Op dit landgoed leefde in vroegere tijden een graaf en een gravin. Op onverklaarbare redenen overleed de gravin. De graaf is er nooit achter gekomen hoe en waar en met wat de gravin is omgekomen. Daarbij heeft de graaf hulp nodig van de kinderen van Sassenheim. Kunnen de kinderen de moordenaar vinden en hoe en waar zij is omgekomen? Griezelig!

Alle bezoekers aan de Halloween Park Party (kinderen èn hun ouders) mogen verkleed komen: als spoken, geesten of andere beesten: Je bent van harte welkom. Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar kun je allerlei griezelige spelletjes doen. Daarna is het tijd voor de echt stoere kinderen. Zij mogen in de buitenring op griezeltocht om de graaf te helpen om de moordenaar van zijn vrouw te vinden.. Wat – en vooral wie – zullen ze daar tegenkomen? Kom maar mee griezelen dan ontdek je het vanzelf. Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

De kaartjes voor de Halloween Park Party zijn vanaf zaterdag 5 oktober 2019 te koop. Ze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, The Read Shop en bij IJs en Snackpaleis Parkzicht.

Om ook dit jaar weer dit evenement te laten slagen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers: Ligt jouw talent bij het laten schrikken van anderen (althans als je 16 jaar bent of ouder bent) of wil je wel eens weten hoe je pompoenen uitholt, wil je helpen met de catering voor onze ruim 100 vrijwilligers of heb je toevallig een certificaat voor verkeersregelaar? Vind je het leuk om voor onze jongste bezoekers griezelige spelletjes te begeleiden, meld je dan aan bij Monique Geertsen halloweenrusthoff@gmail.com of tel. 06-47149098. De laatste informatie vind je op de site.