JAARLIJKSE BIJEENKOMST VRIJWILLIGERS

Als dank voor hun grote inzet voor het park in het afgelopen jaarheeft het bestuur van de Stichting Beheer Park Rusthoff (SBPR) aan alle vrijwilligers van Park Rusthoff op zondag 25 augustus j.l.van 16.00 tot 20.00 uur een gezellig samenzijn aangeboden.
Het was gezellig druk rondom het Sassennest want vanwege het stralende weer was iedereen buiten in de schaduw gaan zitten op de vele banken en stoelen aan lange tafels. Nadat iedereen een drankje had nam Paul ten Velden, voorzitter van de SBPR het woord en bedankte iedereen voor hun geweldige inzet het afgelopen jaar. Na nog wat mededelingen van Paul werd met een enthousiaste toast de bijeenkomst officieel geopend.
Voor de cateraar het sein om de bbq maar eens flink op te porren want er waren vele magen te vullen. Onder het genot van de diverse hapjes en drankjes werd er door de aanwezigen ook regelmatig van plaats gewisseld want iedereen wilde iedereen spreken. Tegen 20.00 uur werd het dessert aangeboden waarna een meer dan geslaagde avond werd afgesloten. Volgend jaar zeker weer, ook graag met dit weer!

Klik op een foto om te vergroten en vervolgens aan rechterzijde voor de volgende foto.

[nggallery id=41]