Officiële uitreiking fair trade bord aan het Sassennest

Op woensdag 2 oktober j.l. was een belangrijke moment voor paviljoen Het Sassennest in Park Rusthoff. Nadat Bart de Jong, voorzitter van de werkgroep “Teylingen Fairtrade Gemeente” zich in de keuken van het paviljoen persoonlijk had laten overtuigen dat er daar uitsluitend Fairtrade koffie en thee werd geschonken, gaf hij daarna direct toestemming om het fel begeerde bord uit te reiken. Zeker toen bleek dat er ook geen plastic rietjes en roerstokjes meer worden gebruikt en dat alle schoonmaakmiddelen milieuvriendelijk zijn.

Edith Alkemade, lid van de werkgroep “Teylingen Fairtrade Gemeente” reikte het bord uit ter bevestiging dat het Sassennest officieel deelnemer is geworden van “Teylingen Fairtrade Gemeente” en plaats mag nemen in de lange rij van inmiddels ruim honderd bedrijven en maatschappelijke organisaties in de gemeente Teylingen. Waaronder de Maregroep, Akzo Nobel, Trias Kinderopvang, diverse scholen, etc..

Voor het bord zal in het Sassennest een opvallende plek worden gezocht.Op de foto van Ben Verhoef staat Edith Alkemade te midden van vrijwilligsters van het Sassennest: Dimphy Caspers, Lia van der Aart, Bep Donkerlo- du Chatenier en Marjolein Zwetsloot.

 

Nieuwsbrief Teylingen.

 

Foto Ben Verhoef