Moord op landgoed Rusthoff tijdens Halloween?

Op zaterdag 26 oktober a.s. vieren we weer Halloween in Park Rusthoff. Voor het spannendste feest van Sassenheim zijn nog enkele kaartjes te koop bij The Read Shop en bij IJs- en Snackpaleis Parkzicht, aan de Hoofdstraat in Sassenheim.

Het park zal die dag de hele dag afgesloten zijn voor het opbouwen van decorstukken, lichtslangen, geluid enz. Om 18.30 uur gaat het park open en als de kerkklok om 19.00 uur slaat mogen de jongsten het eerst de lampionnenoptocht lopen naar het eiland. Dat is omgetoverd tot een griezelfeesteiland. Daar worden leuke spelletjes gedaan bijvoorbeeld snoephappen of ledematen werpen en er kan iets lekkers met snoep geknutseld worden. Ook laat de Musicalgroep Up2stage wat stukjes zien uit hun musical “the Wiz”.

Daarna is het tijd voor de echt stoere kinderen. Zij mogen vanaf 19:00 uur het park in en om 19:30 uur kunnen zij met de speurtocht starten om Sherlock Holmes te helpen. Gravin R.Hoff is namelijk dood aangetroffen op het landgoed. Graaf R.Hoff is ontroostbaar en verdenkt iemand ervan haar vermoord te hebben. Hij heeft Sherlock Holmes uitgenodigd om de moord te onderzoeken. Deze vraagt aan de kinderen om te zoeken naar de rode stip. De rode stip is verstopt bij de dader, plaats of wapen. Maar kijk uit er lopen nog meer verdachte personen enz. rond. Daarna vertellen zij dit stilletjes (want voordat je het weet heeft de dader alles verdoezeld) tegen Sherlock Holmes. Je krijgt dan een beloning of misschien wel een prijsje.
En als eindshow om 20:45 uur is de optreden van musicalgroep Up2stage. Kom daar zeker even naar kijken!

We zoeken nog steeds vrijwilligers die tijdens de Halloween Park Party willen figureren als spook, of griezel, maar als je liever als fotograaf, limonadeschenker of hekbewaker wilt helpen ben je ook van harte welkom. Je kunt je aanmelden bij Monique Geertsen halloweenrusthoff@gmail.com.