Tv-opnamen in Park Rusthoff

Woensdag 30 oktober j.l. heeft een cameraploeg van het populaire KRO-NCRV tv-programma “BinnensteBuiten” gedurende de gehele dag opnamen gemaakt in Park Rusthoff in Sassenheim. In het gehele park zijn opnamen gemaakt van de mooiste plekken. Ook de Heemtuin en de Kinderboerderij kwamen aan bod. Tevens de noeste werkers van de woensdagploeg, welke druk doende waren met het verwijderen van de vele gevallen bladeren. In de Schooltuin werden uitgebreid opnamen gemaakt van de schoolkinderen die aldaar bezig waren aan hun laatste dag van het seizoen welke bestond uit het winterklaar maken van hun tuintjes.

De dag van uitzenden staat gepland op 1e kerstdag. Mocht dit nog gewijzigd worden dan houden wij u via deze website, de lokale kranten en de diverse nieuwswebsites op de hoogte.

 

De geplande datum van uitzending is vooralsnog verschoven naar 16 januari!

 

Klik op een foto om te vergroten en vervolgens aan rechterzijde voor de volgende foto.

[nggallery id=45]