kerstwandeling In Park Rusthoff, 21-12-2019

Ook dit jaar zal er door vrijwilligers van de gezamenlijke kerken, Park Rusthoff, Oranjevereniging Sassenheim en waterscouting Tjarda weer een kerstwandeling worden georganiseerd in Park Rusthoff.

Zaterdag 21 december van 17.00 uur tot 19.00 uur kun je starten bij de hoofdingang van het park aan de Hoofdstraat met een idyllische wandeling door Park Rusthoff, waarin je het kerstverhaal optimaal kunt beleven. Tien tafereeltjes beelden met muziek, toneelspel en gezangen het kerstverhaal uit. Iedere paar minuten kan er een groep wandelaars aan deze wandeling beginnen, die ongeveer 45 minuten duurt. Park Rusthoff zal deze avond sfeervol verlicht zijn.

Je gaat ruim 2000 jaar terug in de tijd naar het land Israël en wandelt van Nazareth naar Bethlehem op zoek naar het kindje Jezus. Onderweg ontmoet je onder andere: Jozef en Maria, die met hun ezel op weg zijn, de herders bij het vuur met hun schapen, Herodes, de drie koningen en een engelenkoor. Onderweg kun je je wat opwarmen bij de herberg, waar je ook wat kunt drinken. Romeinse wachters zorgen ervoor dat je de goede route volgt. Aan het einde van de wandeling vind je in de stal het kindje Jezus.

Meedoen aan deze kerstwandeling is gratis en voor eigen risico.
In december 2019 zal er via de lokale pers, facebook, de website van Park Rusthoff en meerdere websites nadere informatie volgen.

 

 

Bericht aangepast 15 december