Wisseling van de wacht in het Sassennest

Met ingang van 1 januari j.l. heeft Karin ter Beest haar taken als beheerder van het Sassennest overgedragen aan enkele enthousiaste vrijwilligers, namelijk: Hetty van Driel en Dimphy Caspers.Zij gaan de organisatie en uitvoering van bruiloften, partijen, feesten etc. voor hun rekening nemen. Marjolein Zwetsloot doet de inkoop en bevoorrading en Annemarie Pitters, zij is nieuw, zij gaat de roosters, financiën en administratie doen.

Wij wensen hen allen heel veel succes en binnenkort zullen wij hier uitgebreid op terugkomen.Het team is nog op zoek naar enkele vrijwilligers(sters) als gastheer of gastvrouw. Alle hulp is meer dan welkom, al is het maar voor één dagdeel in de maand. Aanmelden kan tijdens de openingstijden in het Sassennest of via paviljoensassennest@gmail.com.