Nieuw enthousiast team in het Sassennest

Op 1 januari j.l. heeft Karin ter Beest, die tot genoemde datum beheerder was van Het Sassennest in Park Rusthoff, het stokje overgedragen aan een team van vier super enthousiaste dames welke echter allen persé géén beheerder genoemd willen worden.
Hetty van Driel, Dimphy Caspers, Annemarie Piters en Marjolein Zwetsloot hebben de taken duidelijk verdeeld en hebben er inmiddels met zijn vieren voor gezorgd dat er direct vanaf het begin een goede organisatie staat met een duidelijke afbakening van taken.

Hetty en Dimphy houden zich samen bezig met de aanname en planning van feesten, partijen, bruiloften en vele andere activiteiten waar Het Sassennest voor gebruikt kan worden en uitermate geschikt voor is.Het is tenslotte midden in de natuur en daarom de mooiste plek in het mooiste park van de Bollenstreek.Samen met vrijwilligers zullen zij elke activiteit in goede banen leiden. Tevens bestaat de mogelijkheid om, in plaats van vrijwilligers,door hen een cateraar in te laten schakelen welke het geheelnaar uw persoonlijke wens organiseert. Naast het serveren van drankjes, hapjes, etc. zal deze na afloop het Sassennest ook weer spick en span opleveren.

Annemarie is volop in de slag met de werkschema’s van en de bezetting door vrijwilligers en daarnaast heeft zij de verantwoording over de financiën en de administratie. Marjolein tenslotte, is de contactpersoon voor de diverse leveranciers, beheert de voorraad en is zodoende verantwoordelijk voor de algehele inkoop.

De dames geven duidelijke informatie over wat er wel en niet mogelijk is in Het Sassennest. Voor een kinderpartijtje is Het Sassennest niet geschikt en bovendien is er ook geen speelgoed aanwezig. Tijdens de reguliere openingstijden, op woensdag-, donderdag-, zaterdag- en zondagmiddag, zal Het Sassennest nooit twee dagen achtereen dicht zijn in verband met een besloten gelegenheid. Dit doen zij speciaal voor een steeds groter wordende groep van oudere mensen welke elkaar daar graag ontmoeten en gezellig met elkaar willen zijn. Hier kijken zij echt naar uit.

Voor deze reguliere openingstijden zijn de dames met spoed op zoek naar enkele gastdames en/of gastheren al is het maar voor één middag in de maand. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend een of meerdere keren op proef mee te helpen.Aanmelden kan tijdens de openingstijden in het Sassennest of via paviljoensassennest@gmail.com Op de website van het park kunt u onder het kopje “Activiteiten” Paviljoen Sassennest aanklikken, alwaar u ook veel informatie kunt vinden. Op de foto de vier super enthousiaste dames met van links naar rechts: Annemarie Piters, Hetty van Driel, Marjolein Zwetsloot en Dimphy Caspers.