Lentefestival, 16-05-2020 – afgelast

Enorm teleurgestelde leden van de evenementencommissie van Park Rusthoff melden dat het Lentefestival, dat op zaterdag 16 mei a.s. gehouden zou worden, is afgelast.
Het Lentefestival is een geheel nieuw evenement waar tot op heden al heel veel werk en tijd in is geïnvesteerd en waarvan de voorbereidingen reeds in een vergevorderd stadium zijn.

Het belangrijkste doel van het Lentefestival zou zijn om jong en oud een gezellige dag te bezorgen. Er zouden, naast een aantal voorstellingen, tevens allerlei activiteiten en workshops plaats vinden die niet alleen leuk ook educatief zijn. Ook zou op ludieke wijze kennis kunnen worden gemaakt met de heem- en schooltuin en de kinderboerderij. Een geweldig evenement met voor ieder wat wils. Wat in het vat zit verzuurt echter niet dus volgend jaar gaat het zeker in de herkansing. Houd u de aankondigingen in de agenda op deze website in de gaten.