Nieuws van de kinderboerderij

Het grootste nieuws dat te melden valt is dat, na overleg met het bestuur en de vrijwilligers die op de kinderboerderij werkzaam zijn,is besloten dat de kinderboerderij met ingang van 1 juni a.s. weer beperkt open zal zijn.
Uitsluitend in de ochtend, na het voeren om 9.30 uur, zal de kinderboerderij open gaan en ‘s middags vanaf 13.00 zal deze weer gesloten worden zodat de medewerkers en vrijwilligers niet in hun werkzaamheden gehinderd worden door de aanwezigheid van bezoekers en kinderen.
N.B. Iedereen heeft echter zelf de verantwoordelijkheid om 1,5 meter afstand in acht te nemen.

 

DE SCHAPEN ZIJN WEER GESCHOREN

Foto Saskia ten Velden

 

Op dinsdag 19 mei is de schaapscheerder langs geweest om alle schapen weer te bevrijden van hun warme dikke wintervacht.

Foto Saskia ten Velden

Is ze niet knap? Lekker luchtig en klaar voor de zomer.

 

NIEUWE NOK VOOR KINDERBOERDERIJ

Foto Saskia ten Velden

Afgelopen najaar is het rieten dak van de kinderboerderij reeds grondig schoongemaakt en het ziet er thans weer strak uit. Het bedrijf dat deze klus heeft uitgevoerd, heeft er toen reeds op gewezen dat de nok ook aan een grondige reparatie toe is.
Omdat dit een kostbare reparatie zou gaan worden is dit toch maar even uitgesteld.Tijdens de voorjaarsstorm zijn er echter stukken beton uit de nok los gelaten en naar beneden gevallen. Om ongelukken te voorkomen is deze reparatie ook maar direct uitgevoerd en kan het gehele dak van de kinderboerderij er weer jaren tegen. Is het geen plaatje?