Het Sassennest gaat weer opstarten

Nu de Corona over zijn top heen schijnt te zijn mag de horeca vanaf 1 juni weer open. Ook Het Sassennest wordt weer langzaam opgestart hetgeen voor de vele vaste bezoekers een geweldig mooi bericht is. Om het geheel niet te overhaasten gaat de heropening van het Sassennest met ingang van 1 juni zeer beperkt van start en in eerste instantie op elke zondag en woensdag van 13:00 – 17:00 uur.

Het paviljoen is dan nog steeds gesloten, maar het terras wordt in zijn geheel open gesteld.

Het terras is gelukkig onlangs aanmerkelijk vergroot dus we kunnen het ruim opzetten.Ook zijn er meer stoelen en meer parasols.

Als van ouds zullen de vrijwilligers koffie en thee schenken. Er zal gewerkt worden op basis van self-service dus, indien mogelijk, zelf afhalen bij de bar en betalen graag met pin.  Maar…veiligheid voor alles dus houd u de 1,5 meter afstand s.v.p. in acht.