Nieuw hek rondom Kinderboerderij

Op maandagmorgen 10 augustus is Hoek Hoveniers begonnen met het plaatsen van een geheel nieuw hek rondom de kinderboerderij in Park Rusthoff. De werkzaamheden zullen ongeveer 3 à 4 dagen in beslag nemen en zullen in enkele fases worden uitgevoerd. Gedurende elke fase zal een gedeelte van de weide worden afgesloten zodat de dieren altijd voldoende buitenruimte over houden.

De kinderboerderij heeft er lang op moeten wachten. De aanvraag is eind februari reeds bij Hoek ingediend maar toen waren de materialen bij hen echter niet op voorraad. Een spoedbestelling werd geplaatst bij hun leverancier in Frankrijk en toen het eindelijk geleverd kon worden waren de grenzen gesloten vanwege de uitbraak van de Corona.
Vorige week kwam het verlossende bericht van Hoek dat al het materiaal binnen was. Vervanging van het hek stond al lang bovenaan het verlanglijstje van de kinderboerderij. Het was gammel en versleten en de angst dat er dieren zouden kunnen ontsnappen werd groter en groter.