Filmopnamen: Rookvrije generatie.

Woensdagmiddag 2 september werden op het terrein van de kinderboerderij filmopnamen gemaakt voor de publiekscampagne “Rookvrije generatie”.

In opdracht van de GGD maakten Arjen Perez en zijn assistent opnamen op de kinderboerderij, die al sinds 2018 rookvrij is. Wethouder Arno van Kampen van Teylingen en hoofd Kinderboerderij Saskia ten Velden werden geïnterviewd door een medewerkster van de GGD.

De filmopnamen worden ook gebruikt bij de actie Stoptober die in oktober weer van start gaat en waarbij deelnemers 28 dagen samen niet roken. De grote oranje bal van de actie had een grote aantrekkingskracht op bezoekende kinderen. En de dieren keken verbaasd en nieuwsgierig toe bij alle ongewone gebeurtenissen.

Klik op een foto om te vergroten en vervolgens aan rechterzijde voor de volgende foto. Alle foto’s zijn van Saskia van der Sommen.

[nggallery id=50]