In Memoriam Ria Faber-Krol

In Memoriam Ria Faber-Krol
15-04-1959 / 01-09-2020

Het Park is verdrietig. Ria was zowel de wortel aan de boom waaraan het Park Rusthoff haar huidige bestaan ontleent, maar ook het jaarlijks ontluikende groen waaraan het Park haar uitstraling dankt. Zij deed mee in de strijd om het park te behouden dat resulteerde in de revitalisatie. Ria maakte daarna deel uit van het eerste bestuur van de Stichting Beheer Park Rusthoff en heeft vele jaren de portefeuille Evenementen voor haar rekening genomen. Een paar van de pareltjes waar zij haar energie in stopte waren het mozaïeken in het park door kinderen tijdens het bloemencorso en natuurlijk Halloween. Ook heeft ze zich ingezet voor het behoud van het ooievaarsnest en wat mooi dat dit voorjaar klepperende ooievaars waren te bewonderen. Ria had duidelijk Het Park in haar hart besloten en wij zijn dankbaar voor wat zij voor Het Park heeft gedaan. Op haar verzoek zullen we op een mooie plaats in Het Park een bank plaatsen en spreken de wens uit dat vele generaties van Het Park kunnen blijven genieten zoals zij dat heeft gedaan. Wij wensen Henk en de kinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.