Toch wel halloween 2020 in Sassenheim…maar dan thuis

De Halloweenorganisatie van Park Rusthoff en Straatcomité Sporthoflaan, bestaande uit Marcia Donker en Angela Struijs, hebben de koppen bijeen gestoken en daarna samen besloten om Halloween toch door te laten gaan in Sassenheim want het is al zo een saaie boel nu want er wordt al helemaal niets georganiseerd dus is er ook helemaal niets om naar uit te kunnen kijken.. Geen trick or treat door de straten van Sassenheim of de jaarlijkse razend populaire Halloweenparty in Park Rusthoff. Na rijp beraad is besloten dat Halloween toch door zal gaan maar dan thuis onder de titel: “Vier je Halloween thuis!”

Daarom dagen wij iedere inwoner van Sassenheim uit voor een wedstrijd die bestaat uit drie categorieën:
1. Wie versiert de mooiste, engste tuin in Halloweensfeer?
2. Wij snijdt zo origineel mogelijk een pompoen uit?
3. En alleen voor de kinderen: Wie verkleedt zich zo eng mogelijk?

Foto Halloweencommissie

Per categorie zijn er 3 prijzen te winnen en wat moet je hier voor doen:
Maak foto’s van jouw creatie(s). Om mee te doen moet je jezelf wel eerst aanmelden en wel via halloweenrusthoff@gmail.com Naar dit e-mailadres moet je ook jouw foto’s sturen.
Alle inzendingen moeten uiterlijk 31 oktober 2020 om 15.00 uur bij ons binnen zijn. Voor de versierde tuinen is de sluitingsdatum uiterlijk 30 oktober. Daarna bekijkt de jury alle foto’s die binnen gekomen zijn en komt dan nog dezelfde avond bij de prijswinnaars thuis de prijzen uitreiken.

En voor 20 kinderen is er ook nog een extra trick or treat beloning. Zet in je aanmelding je naam en adres, aan welke categorie je mee wilt doen en of je een glutenallergie hebt.

Heb je nog vragen over deze wedstrijd dan kan je bellen naar Marcia Donker, 06-29095750