Op kinderboerderij gaat wens in vervulling

Petra en Hans Overmeer, de drijvende krachten van de kinderboerderij in Park Rusthoff zijn er na lang speuren op Marktplaats uiteindelijk in geslaagd om een witte pauw te vinden en is de grote wens van de medewerkers van de kinderboerderij in vervulling gegaan. Gewapend met een flinke donatie van een betrokken bezoeker van het park zijn Petra en Hans van de week op pad gegaan naar het oosten van het land om de witte pauw aldaar op te halen. Het is nog niet bekend of het een mannetje of een vrouwtje is, dat moet over ruim een jaar blijken. Wel is het een mooie witte van 5 maanden oud.

Alle pauwen, inclusief de nieuwe blauwe, zitten voorlopig met zijn allen bij elkaar in een ren om goed aan elkaar te kunnen wennen. Op een nader te bepalen moment zullen ze allemaal vrij gelaten worden en zullen ze Park Rusthoff nóg mooier maken.