Rampjaar voor evenementen in het park

De coronacrisis heeft dit jaar heel wat ellende veroorzaakt. Ook in Park Rusthoff, waar nagenoeg alle evenementen moesten worden afgelast. Heel veel tijd en enthousiasme is er door de Evenementen Commissie (EC) aan de voorbereiding van de diverse evenementen besteed en de teleurstelling was dan ook bijzonder groot toen deze op het laatste moment toch niet door konden gaan. Aan de ene kant voor iedereen heel vervelend maar aan de andere kant natuurlijk ook zeer begrijpelijk.

Laten we met zijn allen hopen dat ons leven er volgend jaar weer wat zonniger uit zal zien en de EC dan weer als vanouds leuke evenementen kan organiseren voor jong en oud.

Gelukkig hebben we een heel enthousiaste Halloween commissie die samen met straatcomité Sporthoflaan toch een leuke wedstrijd heeft weten te organiseren rondom Halloween. Zodoende toch nog iets positiefs! Zie ook het artikel elders op deze website