Coronamaatregelen in Park Rusthoff

De nieuwe Corona maatregelen hebben ook voor de vele bezoekers en vrijwilligers in Park Rusthoff met ingang van 4 november j.l. de nodige consequenties en dan voornamelijk voor de kinderboerderij, vrijwilligers van de heemtuin, schooltuin en de groenklussers in het park.

De kinderboerderij zal voor bezoekers voor onbepaalde tijd gesloten zijn. Voor nadere informatie zie het artikel elders op deze website.

Voor de vrijwilligers van de heemtuinploeg is de winterpauze op 31 oktober j.l. ingegaan. De vrijwilligers die normaliter ook tijdens de winterpauze door werken zullen op de hoogte worden gesteld van de sluiting voor onbepaalde tijd.
Ook voor de groenklussers in het park zijn de werkzaamheden voor onbepaalde tijd opgeschort.
Op de schooltuin wordt thans gewerkt in teams van maximaal 2 vrijwilligers. Dat waren voorheen 4 vrijwilligers.

Alle vrijwilligers worden door hun leidinggevende op de hoogte gesteld wanneer de werkzaamheden weer zullen aanvangen.