Zeer geslaagde Halloween 2020

Op Halloweenavond had de Halloweenorganisatie van Park Rusthoff, vertegenwoordigd door Monique Geertsen en Straatcomité Sporthoflaan, bestaande uit Marcia Donker en Angela Struijs, de prijzen uitgedeeld aan de winnaars van de wedstijd.
Deze prijzen zijn gesponsord door: Albert Heijn Sassenheim, Mokka Sassenheim, drogisterij Etos, bloemist Thijs van Tol, Chantal Vonk, Tetteroo van Behulpsamen, Big Bazaar, Cor’s Vispaleis en verder de winkeliersvereniging van Sassenheim waarvoor onze hartelijke dank.

Zij hadden de inwoners van Sassenheim gevraagd om mee te doen aan een Halloweenwedstrijd. Deze wedstrijd bestond uit de volgende drie categorieën: De mooist versierde tuin, de origineelst gesneden pompoen en uitsluitend voor kinderen: wie is het engst verkleed.

Er waren heel wat deelnemers die hier gehoor aan gegeven hadden en daarom was het voor de organisatie niet makkelijk om te kiezen wie er gewonnen hadden. Maar uiteindelijk is er unaniem gekozen voor de winnaars uit de categorie van de mooist versierde tuin: De familie Giele van Rooyen, de familie Cristoffels en de familie de Bruijn
In de categorie van de origineelst gesneden pompoen: de familie v/d Geest Westerman, Michelle Corsten en Marieke Faber.
In de categorie van het engst verkleed kind werden de winnaars: Aiden Prins, Noa Verhaar en Stefan de Bruijn
De organisatie van Halloween in coronastijl hadden andere kinderen, die hadden meegedaan, natuurlijk hun trick or treat beloning gebracht.

 

Klik op een foto om te vergroten en vervolgens aan rechterzijde voor de volgende foto.

[nggallery id=54]