A.s. zaterdag klussen in Park Rusthoff

Voor het onderhoud van Park Rusthoff te Sassenheim zijn aanstaande zaterdag weer diverse enthousiaste mensen uit alle lagen van de bevolking actief met het verrichten van allerhande werkzaamheden. Voor de uitbreiding van het team van parkklussers zijn wij thans op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers welke in een gezellige groep in de vrije natuur en in een prachtige omgeving elke 3e zaterdag van de maand van 9.30 tot 12.00 uur allerhande lichte werkzaamheden in ons prachtige park willen verrichten.

Het betreft o.a. schoffelen, harken, snoeien, bruggen schoonmaken, opruimen van zwerfvuil en stormschade etc., etc. Tussendoor is er uiteraard tijd voor koffie in paviljoen het Sassennest. Lekker bezig zijn in het mooiste park van de Bollenstreek. Wie wil dat niet? Het is natuurlijk altijd mogelijk om een keer op proef mee te helpen.

Voor inlichtingen en aanmelden kunt u contact opnemen met Gerard Rutgrink tel. 06-30933789 Verzamelen op genoemde zaterdag vanaf 9.30 uur bij het Sassennest, alwaar u zich trouwens ook aan kunt melden.