Wandelbegeleiders gezocht

Diverse lokale partijen willen komend voorjaar in samenwerking met Stichting Gezond Natuur Wandelen in Hillegom, Lisse en Teylingen wandelgroepen starten. De wandelingen zijn op vaste tijden en gaan door de lokale natuur. Ze duren ongeveer een uur en gaan in een rustig tempo. Iedereen is welkom. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. Na afloop is gelegenheid om samen koffie of thee te drinken.

De Evenementencommissie van Park Rusthoff is momenteel met de initiatiefnemers bezig om te zien welke rol Park Rusthoff hierin kan vervullen. Er wordt gedacht om wandelingen te laten starten en eindigen in het paviljoen of het paviljoen als rustplaats in een wandeling op te nemen.

Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg over de natuur.
Dag en tijdstip van de wandeling worden samen met de wandelbegeleiders bepaald. Naar verwachting starten de wandelingen aan het begin van volgend voorjaar.

Belangstellenden die een wandelgroep willen begeleiden kunnen contact opnemen met Isabelle Salman: i.salman@degroenmotorzh.nl
Iedere vrijwilliger krijgt een korte natuurbelevingscursus, wandelbegeleiderscursus en EHBO-cursus aangeboden.