Hoofdprijs voor kinderboerderij

Eind december 2020 werd Saskia ten Velden, leidinggevende van de kinderboerderij in Park Rusthoff, gebeld door Tjalling Ciggaar met de mededeling dat hij een geweldig cadeau had voor de kinderboerderij. Tjalling was medewerker van de Rabobank toen deze nog gevestigd was in Sassenheim.Tijdens de lunchpauze ging hij regelmatig met collega’s een stuk lopen en dan bij voorkeur door Park Rusthoff. Als vaste prik werd dan ook een bezoek gebracht aan de kinderboerderij aldaar. Inmiddels is de Rabobank uit Sassenheim vertrokken, werkt Tjalling op een andere locatie van de bank en moet dus zijn vaste wandeling door Park Rusthoff node missen. Tijdens de kerstborrel afgelopen december, won hij op zijn huidige locatie in een online quiz de hoofdprijs van 500 euro. Hij besloot om deze hoofdprijs te gaan schenken aan een goed doel en al snel was zijn keuze gemaakt voor de kinderboerderij in Park Rusthoff.

Maandag 18 januari om 13.30 uur was het grote moment daar: Op bijgaande foto van Kees Guldemond overhandigt Tjalling Ciggaar op veilige afstand de cheque van 500 euro aan een verraste Saskia ten Velden. Een collega links naast Tjalling was er getuige van en van achter het hek kijken enkele boerderijdieren en medewerkster Joke goedkeurend toe. Het geld zal goed besteed worden want op de kinderboerderij zijn altijd genoeg wensen te vervullen. Saskia heeft de cheque in een van de prikbordkasten op de boerderij opgehangen, zodat bezoekers deze kunnen bewonderen zodra de boerderij weer open mag.