Hoog Bezoek

“Ze zijn er weer” waren de veel gehoorde woorden in Sassenheim. Met “ze” bedoelde men de ooievaars die in de week voor Pasen bezit hadden genomen van het nest op het eiland in Park Rusthoff.

Eerst was er een en een paar dagen later waren ze met z’n tweeën. Gezellig zaten ze met elkaar te keuvelen en van het geweldige uitzicht te genieten op de meest ideale plek in de Bollenstreek met een magistraal uitzicht over waterpartijen vol met de lekkerste hapjes.

Soms verlieten ze het nest om, dacht men, op het grote eiland op zoek te gaan naar nestmateriaal doch dit was nog niet aan de orde. Alle ingrediënten op een gelukkige en zorgeloze toekomst zijn hier echter wel aanwezig om te gaan nestelen en een gezin te stichten. We houden u op de hoogte.

Op deze website zullen wij u regelmatig bijpraten.