Scheidingswand schooltuinen aangekleed

De houten scheidingswand tussen Residence Rusthoff en de schooltuinen in Park Rusthoff isvolgens plan aangekleed en voorzien van leifruitbomen. De bomen staan inmiddels allemaal op hun plek en hebben het op het oog prima naar hun zin. Het geeft inmiddels ook al een mooi en gepast geheel en hebben volop de ruimte om uit te groeien tot een wand vol met smakelijke peren. Ook is er een vijg geplant. Om het geheel te completeren is tevens een druivenplant toegevoegd welke nu nog slechts dertig centimeter hoog is en ook wel raad weet met groeien maar daar heeft hij dan ook volop de ruimte voor. Als supporter van het Bijenlint Bollenstreek kon uiteraard een insecten hotel niet ontbreken.

Het gehele schooltuin team heeft de Stichting Vrienden van Park Rusthoff hartelijk bedankt voor de gulle gift die de aanschaf van alle genoemde planten heeft mogelijk gemaakt en waarmee ze deze prachtige aankleding hebben kunnen realiseren.

Ze vinden dit een mooie aanvulling die heel goed past bij de inrichting van de schooltuin. Tevens is het een hele goede aanvulling die past bij de praktische (natuur) lessen.