Koningsdagplezier in Park Rusthoff

Een met zon overgoten dag en heel veel gezellige mensen waren de voornaamste ingrediënten voor een bijzonder geslaagde Koningsdag in Park Rusthoff. Er werd gezongen, gedanst, gezellig bij elkaar gezeten en gekletst en dat allemaal onder het genot van muziek, lekkere drankjes en andere versnaperingen. Oude van dagen, heel veel jongeren en de allerkleinsten krioelden door elkaar heen. Kortom een dag om in te lijsten. Buitengewoon chill dus.

De Koningsdag is verder in volle harmonie verlopen. Er zijn bij het bestuur van de stichting Beheer Park Rusthoff en bij de politie in ieder geval geen klachten gemeld.

Zelfs de ooievaars zaten vanuit hun hoge nest alles vol verbazing gade te slaan. Volgens kenners zitten ze nu al zo lang en zo veel op hun nest dat ze weldra zullen gaan nestelen en een gezin zullen stichten.

De volgende ochtend hebben de vrijwilligers van het park de achtergelaten rommel opgeruimd en het terras van het paviljoen dat door kinderen met stoepkrijt flink was “versierd” schoongeboend. Er waren zeven! bierkratten met lege flesjes in het park achtergelaten. Daarnaast is er door de firma Heemskerk een extra ronde door het park gemaakt om alle vuilnisbakken te legen. Alles ziet er nu weer netjes uit.

In Sassenheim kan het dus wel worden gevierd zoals het gevierd moet worden!

Klik op een foto om deze te vergroten en vervolgens aan rechterzijde voor de volgende foto. De naam van de fotograaf staat per foto vermeld.

[nggallery id=57]