Witte pauw uit Park Rusthoff spoorloos

Vlak nadat de pauwen weer vrij waren gelaten om na de ophok periode van hun vrijheid in Park Rusthoff te kunnen genieten, is vrijwel direct de witte pauw er tussenuit geknepen. Het park was mogelijk toch wat te krap dus was de keuze niet zo moeilijk: De wijde wereld in! De vrijwilligers van de kinderboerderij waren uiteraard zeer verdrietig. Enkele dagen later konden ze echter hun geluk weer niet op want een bewoner van een naburige straat van het park had hem uit zijn tuin gehaald en direct onder zijn arm weer teruggebracht naar Park Rusthoff.

Iedereen weer blij maar dit was helaas van korte duur want de pauw had al weer met zevenmijls laarzen de benen genomen.

Ook nu werd hij gelukkig weer teruggebracht en door de vrijwilligers in de armen gesloten.

Toch sloeg het noodlot weer toe want enkele weken geleden is hij weer verdwenen en is er tot op heden taal nog teken van hem vernomen. De vrijwilligers van de kinderboerderij doen daarom een beroep op iedereen, die dit artikel heeft gelezen, om naar de witte pauw uit te kijken. Mogelijk is hij gezien of heeft iemand via via iets gehoord. Voor reacties of nadere informatie kunt u bellen met Petra Overmeer Tel, 06-43570449.  Bij voorbaat hartelijk bedankt.