Jonge ooievaars eindelijk in beeld…

Dankzij de beelden die Michiel Rote met zijn drone op 20 juni j.l. heeft gemaakt van de jonge ooievaars in het nest in Park Rusthoff, kunnen wij u kennis laten maken met het jonge gezin. Onder het toeziend oog van een van de ouders wordt ons eindelijk een blik gegund op de drie jonge ooievaars want het was aanvankelijk gissen hoe veel jongen het zouden zijn. De andere ouder is op pad om voedsel te scoren voor het jonge kroost en daar hebben de beide ouders het razend druk mee want de kleintjes hebben constant honger. Gelukkig doen ze het om en om en zo worden de krachten eerlijk verdeeld.

Net als in Oegstgeest en Warmond zullen ook deze jongen binnenkort geringd worden. Dit zal gebeuren als ze vijf weken oud zijn dus tegen het einde van deze maand. Ook hier zullen wij u met spectaculaire beelden over berichten.