Wandelbegeleiders gezocht

Gezond Natuur Wandelen in Sassenheim en Warmond  

Wandel jij gezellig mee met de Gezond Natuur Wandelgroep in Sassenheim of Warmond? In Sassenheim kan er op vrijdagochtend om 10.00 vanaf Paviljoen Sassennest vanuit Park Rusthoff meegewandeld worden. In Warmond kan dat op woensdagmiddag 14.00 uur vanaf de gemeentehaven in Warmond voor de brug naar recreatie-eiland Koudenhoorn. De wandelingen duren ongeveer een uur en gaan in een rustig tempo. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. U kunt zich op de verzamel locatie melden om mee te wandelen. 

Voor de wandelgroepen zijn wij nog op zoek naar enthousiaste vrijwillige wandelgroepbegeleiders. De wandelbegeleiders bieden wij in het najaar interessante korte cursussen aan. Lijkt dit je wat? Meld je dan nu aan bij Isabelle Salman op i.salman@degroenemotorzh.nl en neem een kijkje op de website www.gezondnatuurwandelen.nl.