Halloween 2021 gaat niet door

Velen keken er al naar uit, de viering van Halloween 2021.

We zijn inmiddels een jaar verder sinds de afgelaste viering van Halloween 2020 en moeten helaas melden dat we Halloween 2021 ook niet door kunnen laten gaan. Het zou oorspronkelijk plaatsvinden op 30 oktober a.s. maar de gemeente geeft nog geen vergunningen af voor evenementen die na 20 september 2021 plaats vinden. Mocht er door Rutte en De Jong tijdens de persconferentie van 17 september a.s. anders worden beslist dan is het organisatorisch onmogelijk om onze vrijwilligers alsnog allemaal persoonlijk te vragen of zij gevaccineerd of getest zijn. Ook bij de verkoop van de toegangskaartjes zouden we dat aan iedereen moeten  gaan vragen en dit geeft ontzettend veel rompslomp en is gewoonweg onmogelijk om te doen. Het is nu nog te onzeker en te onduidelijk wat er wel of niet kan.

Maar… we gaan in ieder geval wel weer net als vorig jaar een spannende wedstrijd uitschrijven voor het best verklede kind, de best versierde tuin en de best gesneden pompoen. Houd daarom de berichtgeving vanaf 1 oktober in de kranten en op websites in de gaten. Het laatste nieuws hier over lees je in ieder geval het eerst op de website van Park Rusthoff: parkrusthoff.nl