Halloween 2021 in Sassenheim

De organisatie vindt het toch wel heel jammer dat de jaarlijkse Halloweenparty in Park Rusthoff ook dit jaar weer niet  kan worden gehouden maar hopen dat het volgend jaar weer wel  kan doorgaan en dan natuurlijk weer in Park.Rusthoff.

Echter…ook voor dit jaar heeft de Halloween Organisatie van Park Rusthoff besloten om Halloween toch een klein beetje door te laten gaan in Sassenheim.  Nu met een wedstrijd en een speurtocht!

De organisatie verstopt 100 beschilderde Halloween Happy Stones voor kinderen tot 12 jaar. Op zaterdag 30 oktober mogen de kinderen deze gaan zoeken. Ze liggen verstopt in het centrum van Sassenheim. Om precies te zijn tussen de Wilhelminalaan, de Westerstraat en de Parklaan. En van de Teylingerlaan tot de Parklaan bij de Pancratiuskerk. In dit gebied kan een steen liggen. Vind je er een steen dan mag je alleen de gevonden steen meenemen dus alle anderen stenen die je ziet laten liggen. Je mag de gevonden steen laten zien in Paviljoen  het Sassennest in Park Rusthoff tussen 16:00 en 17:30 uur  Ieder kind die een Halloween Happy Stone laat zien krijgt een zakje snoep! Daarna mag je de Halloween Happy Stone natuurlijk houden.

Maar wij dagen ook wederom iedere inwoner van Sassenheim uit voor een wedstrijd. Deze wedstrijd bestaat uit drie categorieën:

  1. Wie versiert de mooiste, engste tuin in Halloweensfeer?
  2. Wij snijdt zo origineel mogelijk een pompoen uit?
  3. En alleen voor de kinderen tot 12 jaar: Wie verkleedt zich zo eng mogelijk?

Per categorie zijn er 3 prijzen te winnen.

Maak foto’s van jouw creatie(s). Om mee te doen moet je jezelf aanmelden via halloweenrusthoff@gmail.com. Zet in je aanmelding je naam en adres, aan welke categorie je mee wilt doen en of je een glutenallergie hebt.
Alle inzendingen moeten uiterlijk 30 oktober 2021 om 15.00 uur bij ons binnen zijn. En voor de versierde tuinen uiterlijk 29 oktober voor 18:00 uur. Daarna bekijkt de jury alle foto’s. De jury komt dan ’s avonds bij de prijswinnaars thuis de prijzen uitreiken.

Heb je nog vragen over deze wedstrijd dan kan je bellen naar Marcia Donker, 06-29095750.