Zeer geslaagde Halloween 2021

Wat een enorm werk was dat om alle 100 Halloween Happy Stones te verstoppen in dorp en park maar gelukkig zijn er toch ruim 60 stuks gevonden. De kinderen die deze gevonden hadden mochten deze tussen 16:00 en 17:30 uur laten zien bij het paviljoen in het park. Als tegenprestatie hebben zij hier allen een lekkere zak met snoep voor gekregen en mochten natuurlijk ook de Halloween Happy Stones mee naar huis nemen. Ook had de organisatie een speciale bank versierd in het park. Als eerbetoon en een sweet memorie aan Ria Faber die de grondlegger was van de Halloweenparty in park Rusthoff.

Zaterdagavond konden de leden van de Halloween Organisatie van Park Rusthoff de prijzen uitdelen aan de trotse winnaars van de wedstrijd.

Deze prijzen zijn gesponsord door: Albert Heijn Sassenheim, Mokka Sassenheim, Drogisterij Etos, Read Shop, Bakkerij Tijsterman, Bloemist Thijs van Tol, ‘t Kruidvat, De Koffiemeulen, Cor’s Vispaleis en natuurlijk ook Park Rusthoff. waarvoor onze hartelijke dank..

De Halloweenorganisatie had de inwoners van Sassenheim gevraagd om mee te doen aan een Halloween Wedstrijd. Deze wedstrijd bestond uit drie categorieën en wel: de mooiste versierde tuin, de origineelste gesneden pompoen en voor kinderen: wie het engst verkleed was. Er waren heel wat deelnemers die hier gehoor aan hadden gegeven en het was voor de organisatie dan ook bijzonder moeilijk om uiteindelijk een keuze te maken wie er hadden gewonnen. Ten slotte is er unaniem gekozen voor: In de categorie De mooiste versierde tuin: de familie Giele van Rooyen, de familie Boon en de familie Kroon. Voor de origineelste gesneden pompoen: de familie van der Wiel, Amarante Boecker en Tessa Geerling. Voor het engst verklede kind: Bram Terwijn, Tiago Berg en David Wessels. Leden van de Halloweenorganisatie durfden echter niet te dicht bij te komen om de prijzen uit te delen. Zo ontzettend eng waren ze!