Lentefestival 2022.

Eindelijk is het zover. Dit jaar organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff voor het eerst het Lentefestival. De commissie organiseert jaarlijks meerdere activiteiten in het park, zoals het Oldtimerfestival en Halloween.

Het Lentefestival, wat plaats vindt op 2e Pinksterdag (6 juni) van 11:00 tot 16:00 uur, vervangt de voorjaarsmarkt die tot 2019 in het park gehouden werd.
Al sinds 2019 zijn wij achter de schermen bezig om dit nieuwe festival vorm te geven.

Het Lentefestival staat voor een gezellige, inspirerende, actieve, maar ook een ontspannen dag voor jong en oud met allerlei activiteiten, workshops en optredens, veelal verzorgd door mensen in en om Sassenheim. Kortom voor ieder wat wils!

Voor de inwendige mens hebben we een food plaza waar niet alleen versnaperingen te koop zijn, maar ook cupcakes versierd kunnen worden en waar kinderen hun eigen broodje of poffertjes kunnen bakken.

Even toe aan een momentje voor jezelf om bij te komen van de hectiek van alledag, dan kunt u genieten van een heerlijke stoelmassage of een schoonheidsbehandeling in ons ‘spa’ hoekje.

Op het podium zullen meerdere optredens zijn van mensen uit de regio die iets laten zien of horen. Zo komt er onder andere een singer-songwriter, toneelvereniging Pankras speelt een wagenspel, de kinderen van musicalgroep Singing Stars laten horen wat ze kunnen en er komt een speciale modeshow van het Naaiatelier met kleding gemaakt van tweedehands stoffen.

Verder wordt het festival dit jaar mede georganiseerd door de Oranjevereniging Sassenheim die, in het kader van hun 100-jarig bestaan, op 6 juni in een deel van het park oud Hollandse spelletjes zal organiseren. In de nabijheid van het park zetten zij een nostalgische kinderkermis op.

Kortom, wanneer u nog geen plannen heeft voor 2e Pinksterdag, kom dan vooral even langs in het park om te genieten van de omgeving en alles wat ons Lentefestival te bieden heeft.

Als het jou leuk lijkt om, als vrijwilliger, onderdeel te zijn van dit nieuwe, vrolijke en veelzijdige festival dan horen wij dit graag. Mocht je maar een paar uurtjes beschikbaar zijn, omdat een hele dag voor jou te lang of te veel is, dan help je ons daar ook al enorm mee.

Met vriendelijke groet,

Bébel Gips (06-48076200)
John van Beek (06-39021399)
lentefestivalrusthoff@gmail.com

Evenementencommissie van Park Rusthoff in Sassenheim