Badmintonfestival in Park Rustoff  

Zaterdag 18 juni 13.00-17.00 uur in Park Rusthoff

Badmintonclub Dynamo Sassem organiseert aankomende zomer een superleuke Airbadminton introductiemiddag voor jeugd en volwassenen in Park Rusthoff in Sassenheim. Airbadminton is een dynamische outdoor sport en kan gespeeld worden op verschillende ondergronden zoals op hard court, gras en zand. Je speelt het met vrienden, buren, familie en/of studiegenoten en kan letterlijk overal. In parken, speeltuinen, stranden op pleinen of gewoon op straat. Airbadminton is voor alle leeftijden. Het kan relaxed met z’n tweeën , actief met z’n vieren of zelfs spectaculair met z’n zessen. Airbadminton is op ieder niveau uitdagend. Het draait om snelheid, reactievermogen en conditie.

Om de outdoor game te spelen heb je alleen een tegenstander, een badmintonracket, een airshuttle en je eigen creativiteit nodig voor de invulling van een veld. In Park Rusthoff kan je aansluiten bij de open dag met banen in het gras en natuurlijk de revolutionaire airshuttle.

AirBadminton speel je Always & Everywhere.

Zaterdag 18 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur kan je vrijblijvend kennismaken met deze nieuwe outdoor sport.  Wij hebben rackets, airshuttles en normale shuttles.  Makkelijke (sport) kleding is handig.

Doe mee aan de “one minute challenge” of één van de clinics van 30 minuten om 13, 14, 15 en 16.00 uur en ontvang een leuke gadget.  De leden van BC Dynamo verzorgen de organisatie en begeleiding van deze dag.

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door het spel en de mogelijkheden van badminton voor thuis of in verenigingsverband.

Voor eventuele inlichtingen kunt u contact opnemen met

Peter van der Voort

Peter.vandervoort@kpnplanet.nl

06 53799361