Oldtimerfestival Park Rusthoff

Wegens overweldigende belangstelling hebben we nu reeds het maximum aantal voertuigen dat we verantwoord in het park kunnen opstellen bereikt. We hebben dan ook helaas moeten besluiten om de inschrijving voor het tentoon stellen van voertuigen in het park te sluiten.

Vermeld dient te worden dat tijdens het festival toegang tot het park met een voertuig uitsluitend mogelijk is met een geldig inschrijvingsbewijs.

Het is alweer 3 jaar geleden dat we het laatste Oldtimerfestival konden houden, vorig jaar mochten we, onder strenge voorwaarden, gelukkig nog een rit organiseren. Dit jaar kan het gelukkig weer en we gaan er dan ook een geweldig evenement van maken. 

Op 21 augustus staat vanaf 12.00u ons mooie Park Rusthoff vol met prachtige oldtimers: auto’s, motoren, bromfietsen, etc. Ook de brandweerwagens zullen niet ontbreken.

Het wordt een geweldig evenement waar van alles te zien is voor jong en oud. De fantastische Rock en Roll band Mainline 55, die reeds vanaf het prille begin bij ons speelt, is weer van de partij. En dat samen met nog een muzikale verrassing!

Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd met een heuse foodplaza terwijl buiten het park ritjes kunnen worden gemaakt in een oldtimerbus.  

Eveneens buiten het park kan men de bekende tourrit rijden (niet voor park deelnemers), na de rit worden die voertuigen in de Hoofdstraat opgesteld zodat men daar ook nog kan genieten van de prachtige voertuigen.

Zoals gebruikelijk is deelname en toegang volledig gratis, een festivalboekje zal ook weer worden aangeboden. 

*indien u inschrijft voor de tourrit kunt u niet in het park staan en andersom indien u in het park staat kunt u niet deelnemen aan de tourrit.