Halloween Park Party in Park Rusthoff

Op zaterdag 29 oktober 2022 is het weer zover: Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff de jaarlijkse Halloween Park Party. De organisatie is al in volle gang samen met Scouting Scojesa om in het park weer een geweldige Halloween neer te zetten. Het thema voor dit jaar wordt: Zwieren met Vampieren! Graaf Dracula nodigt jullie allemaal uit op zijn griezelbal op landgoed Rusthoff. Dit belooft een griezelig en gezellig vampierenbal te worden!

Alle bezoekers op dit bal (kinderen èn hun ouders) mogen verkleed komen: als spoken, geesten of andere beesten: je bent van harte welkom. Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat, begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar kun je allerlei griezelige spelletjes doen. Daarna is het tijd voor de échte stoere kinderen. Zij mogen in de buitenring op griezeltocht Wat – en vooral wie – zullen ze daar tegenkomen? Kom maar mee griezelen dan ontdek je het vanzelf. Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

De kaartjes voor de Halloween Park Party zijn vanaf zaterdag 8 oktober 2022 te koop. Ze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, The Read Shop en bij IJs en Snackpaleis Parkzicht.

Om ook dit jaar weer dit evenement te laten slagen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers: Ligt jouw talent bij het laten schrikken van anderen (althans als je 16 jaar of ouder bent) of wil je wel eens weten hoe je pompoenen uitholt, wil je helpen met de catering voor onze ruim 100 vrijwilligers of heb je toevallig een certificaat voor verkeersregelaar? Vind je het leuk om voor onze jongste bezoekers griezelige spelletjes te begeleiden, of vind je het leuk om figuranten te schminken, meld je dan aan bij Monique Geertsen via halloweenrusthoff@gmail.com of tel. 06-47149098. De laatste informatie vind je op: www.parkrusthoff.nl