Oldtimerfestival 2022

Na 3 jaar is op 21 augustus jl. weer het traditionele Oldtimerfestival gehouden. Op die dag stond ons mooie Park Rusthoff vol met zo’n 150 prachtige oldtimers: auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens etc. Ook waren er 5 oude brandweerwagens en 10 voertuigen van Poolse makelij. Daarnaast hebben er zo’n 125 oldtimers aan de rit rondom Sassenheim meegedaan. Na de rit werden die voertuigen in de Hoofdstraat opgesteld zodat men daar nog kon genieten van prachtige voertuigen.

Kortom: er waren zo’n 275 voertuigen in en rond het park!

Het was een geweldig evenement waar tussen de 8 en 10 duizend mensen uit Sassenheim en (verre) omstreken op af kwamen en waar van alles te zien was voor jong en oud.

Op het festival speelde voor het eerst 2 bands: de Rock en Roll band Mainline 55 uit Zoetermeer, die reeds vanaf het prille begin bij ons speelt, en de Hillegomse band Albert Mooneys.

Voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd met een heuse foodplaza.  

Zoals gebruikelijk was deelname en toegang volledig gratis en werd de week voorafgaand aan het evenement huis aan huis een mooi festivalboekje verspreid. 

Het festival zou niet mogelijk zijn geweest zonder sponsoren en adverteerders en met de hulp van zo’n 45 vrijwilligers.

De datum voor volgend jaar staat nog niet helemaal vast maar zal hoogstwaarschijnlijk zondag 20 augustus zijn (de laatste zondag van de schoolvakantie van regio midden).