Lampionnen uitdelen in de regen.

“Jammer dat de weergoden vandaag niet in de juiste feeststemming zijn. Wij zijn het gelukkig wel.” Irene Karremans, bestuurslid van de Oranje Vereniging Sassenheim, hield de moed erin tijdens het uitdelen van de lampionnen voor de lampionoptocht die op woensdag 21 september a.s. zal plaatsvinden.

Het kraampje van de Oranje Vereniging stond afgelopen zondagmiddag op de Rode Loper van Park Rusthoff om aan alle kinderen een gratis lampion uit te delen. Dat de regen met bakken uit de hemel viel, weerhield veel ouders en hun kroost er niet van om even een wandeling naar  het park te maken. De kleurige lampionnen vonden veel aftrek bij de kleintjes en hun ouders. “

Irene: “De andere activiteiten van vandaag, de familiefietstocht en het Cultureel Sassenheim, konden helaas niet doorgaan. Wij zijn in ieder geval blij dat wij zoveel blije gezichtjes zien.”