Instrumenten van Graaf Dracula vermist

Op zaterdag 29 oktober a.s. vieren we weer Halloween in Park Rusthoff. Voor het spannendste feest van Sassenheim voor kinderen tot 12 jaar. Er zijn nog kaartjes voor 4 euro te koop bij Primera, The Read Shop en bij IJs- en Snackpaleis Parkzicht, aan de Hoofdstraat in Sassenheim.

Het park zal die dag de hele dag afgesloten zijn voor het opbouwen van decorstukken, lichtslangen, geluid enz. Om 18.30 uur gaat het park open en als de kerkklok om 19.00 uur slaat mogen de jongsten het eerst de lampionnenoptocht lopen naar het eiland. Dat is omgetoverd tot een griezelfeesteiland. Daar worden leuke spelletjes gedaan bijvoorbeeld snoephappen of silence disco en er kan iets lekkers met snoep geknutseld worden.

Daarna is het tijd voor de echt stoere kinderen. Zij mogen vanaf 19.00 uur het park in en om 19:30 uur kunnen zij met de speurtocht starten om graaf Dracula te helpen. Tijdens het bal “Zwieren met vampieren” zijn helaas alle instrumenten verdwenen van het orkest. Graaf Dracula vraagt alle kinderen om te helpen zoeken in zijn Kasteel. Kan jij ze allemaal vinden? Tip: neem een potlood mee.

En om 20:45 uur is er als eindshow iets verrassends, waar jullie allemaal aan mee mogen doen!

We zoeken nog steeds vrijwilligers die tijdens de Halloween Park Party willen figureren als spook, of griezel voor de avond. Heb je tijd en lijkt je dit leuk dan kun je je aanmelden bij Monique Geertsen halloweenrusthoff@gmail.com