Dankzij vrijwilligers Rusthoff ook met koud winterweer geopend!

Met dit heerlijke winterweer is het genieten in ons prachtige park. De zon beschijnt de berijpte bomen en schittert op het dunne ijslaagje op de sloten. Heerlijk, wat boffen we toch met zo’n prachtig park. Iedere dag, 365 dagen per jaar, weer of geen weer, zorgt een kleine groep vrijwilligers ervoor dat om acht uur het park geopend is voor bezoekers.


Iedere dag is het park geopend, niets bijzonders zou u denken, maar niets is minder waar. Het is heel bijzonder dat vrijwilligers iedere dag de hekken openen, maar zeker in deze winterse omstandigheden is het goed om daar even bij stil te staan en onze dank uitspreken richting deze ‘bikkels’ die dat iedere dag voor ons doen!

Ook op een dag als vandaag met matige vorst gaat een vrijwilliger in het donker op pad om de hekken te openen. En dan kan het gebeuren dat een hek of slot vastgevroren is en niet geopend kan worden. Dus mocht u de komende dagen geconfronteerd worden met een halfgeopend of niet geopend hek, wees niet boos, dat komt door de vorst, en bedank even de vrijwilliger die het park in die kou geopend heeft.

*Foto van vorige winter*