Nieuw boek ‘Zeven Zussen’ viert boekhandel Wagner met het grootste boekenontbijt van Europa!

Op 11 mei verschijnt eindelijk het laatste deel van ‘De Zeven Zussen-serie’. Zeven
Zussen liefhebbers staan wereldwijd te popelen!!! In Nederland organiseert boekhandel
Wagner, het grootste boekenontbijt van Europa tijdens de internationale lancering.

Met 1200 Zeven Zussen – liefhebbers beoogt de boekhandel het record te verbreken en vieren zij op 11 mei het nieuwste en laatste boek ‘Atlas’. Meterslange tafels staan dan klaar in het prachtige Park Rusthoff voor het allergrootste ontbijt. Doe je mee? We kunnen niet wachten om dit met elkaar te vieren en hier een bijzondere lancering van te maken.


Atlas, het verhaal van Pa Salt
Atlas, het achtste en laatste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten – evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen – rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten.


De Egeïsche zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel van hun verleden toevertrouwd – maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen?

Atlas. Het verhaal van Pa Salt, het achtste deel in de immens populaire serie van Lucinda Riley over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent, brengt de Zeven zussen-reeks tot een prachtig en onvergetelijk einde.

Harry Whittaker
Het laatste deel is niet door de onlangs overleden Lucinda Riley geschreven, maar door haar zoon Harry Whittaker. Harry is geen onbekende in de boekenwereld. Zo werkte hij reeds eerder met zijn moeder samen aan de ‘Beschermengel’-reeks. Voor haar dood schreef Lucinda al enkele belangrijke passages van het laatste deel. Ze liet ook gedetailleerde instructies achter. Het was de wens van Lucinda dat haar zoon het boek zou voltooien.

“Mijn moeder heeft mij de geheimen van de serie toevertrouwd, en ik zal mijn belofte aan haar nakomen door deze met haar lezers te delen,” schrijft Whittaker. Hij belooft dat de fans vanaf 11 mei zullen weten wie Pa Salt is en waarom hij de zussen heeft geadopteerd.

Boekenontbijt
Op donderdag 11 mei start om 8.08 uur het allergrootste boekenontbijt in Park Rusthoff, ter gelegenheid van de internationale lancering van deel 8 ‘Pa Salt’.

Locatie: Hoofdstraat/hoek J.P. Gouverneurlaan.
Aanvang: 8.08 uur, ontvangst 7.30 uur.
Toegang: € 15,00, inclusief boek € 44,95.
Aanmelden: via www.wagneronline.nl.
Aantal deelnemers: 1200 deelnemers.
Dresscode: Atlasblauw (geen must, wel gaaf).

Nog nooit een deel gelezen? Ook dán ben je natuurlijk van harte welkom aan te sluiten, de fans zullen je er zeker over vertellen.