Tweede editie Lentefestival in Park Rusthoff

In Sassenheim vindt op zondag 7 mei van 11.00 uur tot 16.00 uur in Park Rusthoff de tweede editie van het Lentefestival plaats.

Tijdens dit gezellige festival voor jong en oud, kunt u genieten van verschillende optredens van lokale muzikanten: Pankras die een poppenkastvoorstelling (11.00u en 12.45u) en een kinderprogramma (11.30u) verzorgd, Sam van Rijn (12.15u) die dit jaar haar eigen liederen komt zingen, 2 Men’s JoKe bestaande uit Jos Leijen en Kees van Hooff (13.30u) met songs van de Everly Brothers en amusementenkoor Volare (14.45u en 15.30u) met een repertoire van evergreens, ‘60 en populair.

Dit muzikale programma wordt afgewisseld met de Parkloterij waar u verschillende prijzen kan winnen, die gedoneerd zijn door lokale ondernemers. Dus wie weet loopt u deze dag weg met een gewonnen trofee.

Bij diverse verkoopkramen worden uiteenlopende lokale producten verkocht; van planten tot huidproducten, van vilten poppetjes tot huisdecoratie en van keramiek tot kinderkleding en van literatuur. lectuur en spelletjes tot sjaaltjes/ tasjes en andere leuke hebbedingen.

Bij de informatiekramen kunt u meer te weten komen over lokale stichtingen, verenigingen en organisaties.

Er worden verschillende workshops verzorgd zoals metalen boekenleggers maken, cupcakes versieren en natuur proefjes doen, en scouting Scojesa verzorgt spelletjes voor kinderen. De bibliotheek heeft een speciale tent met een roulerend programma.

Aan de innerlijke mens is ook gedacht, daarom kunt u bij de foodplaza terecht voor heerlijke broodjes pulled chicken of mushroom, Indonesische hapjes of poffertjes en in het paviljoen bent u van harte welkom voor een warm of koud drankje met gebak of een broodje.

Kortom dit Lentefestival biedt voor ieder wat wils.
Tot ziens op 7 mei tussen 11.00 en 16.00 uur op het eiland in het prachtige Park Rusthoff!