Taptoe Sassenheim in Park Rusthoff

Op zaterdagavond 13 mei a.s. organiseert Drum- en Showband Adest Musica in Park Rusthoff “Taptoe Sassenheim”. Met de aanwezigheid van vier toporkesten uit de regio belooft het een fantastische muzikale avond te worden. De hoofdingang gaat om 19.00 uur open en de aanvang van de taptoe is om 20.00 uur. De kaartverkoop voor zowel de staan- als zitplaatsen is inmiddels gestart via www.adestmusica.nl/taptoe. Voor staanplaatsen wordt een bedrag van 7,50  euro gevraagd, voor zitplaatsen 12,50 euro.

In het verleden heeft de Sassenheimse muziekvereniging verschillende taptoes georganiseerd in Park Rusthoff. “Dat Park Rusthoff voor een dergelijk muzikaal evenement een zeer geschikte locatie is, werd destijds al ondervonden” laat Henny Hoogervorst, lid van de taptoe werkgroep, weten. “Voor deze taptoe hebben we dus niet lang nagedacht over de locatie. Een mooie bijkomstigheid is daarbij de nabijheid van de thuisbasis SCC ’t Onderdak. Facilitair gezien biedt dit ook de nodige voordelen”. Deelnemende korpsen aan de taptoe zijn Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk uit Katwijk, Show- and Marchingband Kunst en Genoegen uit Leiden en Show, Marching & Concertband Flora Band uit Rijnsburg. Naast deze deelnemers presenteert Jeugdband Adest Musica tijdens deze avond ook haar show en vervult Adest Brass van 19.15 uur tot 19.45 uur het voorprogramma. Vanzelfsprekend brengt het organiserende korps, Drum- en Showband Adest Musica, ook haar programma in Park Rusthoff.

Jeugdtaptoe in de middag

In de middag wordt er een Jeugdtaptoe georganiseerd, deze is gratis toegankelijk.

Behalve dat de Jeugdband van Adest Musica hieraan meedoet zullen o.a. ook de Jong Flora Band uit Rijnsburg, Junioren DVS uit Katwijk en Jong K & G uit Leiden meedoen.

Het voorprogramma wordt door het Aspirantenorkest van Adest Musica verzorgd en begint om 13.00 uur, de aanvang van de taptoe is om 13.30 uur. Kortom het beloofd een bijzonder muzikale zaterdag te worden.