Oldtimerfestival 2023

UPDATE: Wegens overweldigende belangstelling hebben we moeten besluiten de inschrijving voor tentoonstellen in het park te sluiten. U kunt nog wel inschrijven voor deelname aan de rit.

Zet zondag 20 augustus alvast in de agenda!

Na het succes van de afgelopen jaren zal ook dit jaar vanaf 12:00 uur ons mooie Park Rusthoff weer vol staan met prachtige oldtimers: auto’s, motoren, bromfietsen, etc. Het wordt een geweldig evenement waar van alles te zien is voor jong en oud. De Zoetermeerse Rock en Roll band Mainline 55 en de Hillegomse band The Albert Mooneys zorgen ook dit jaar weer voor de muzikale omlijsting.

Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd met een heuse foodplaza. Eveneens kan men buiten het park de bekende tourrit rijden; na de rit worden die voertuigen in de Hoofdstraat en op het Oranjeplein opgesteld zodat men daar ook nog kan genieten van de prachtige voertuigen.

Zoals gebruikelijk is deelname en toegang volledig gratis. 

Inschrijven voor het tentoonstellen is NIET MEER mogelijk. U kunt via onderstaande link nog wel inschrijven voor de toerrit (enkel voor voertuigen die gebouwd zijn voor 1985!):

Tourrit**: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfC3qT4DN7qI7Ajm8hPjBvbQcPfArzfYQUymymaT8GQTcWPpw/viewform?usp=share_link