Halloween in Park Rusthoff

Op zaterdag 28 oktober is het weer zover: Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff de jaarlijkse Halloween Park Party. De organisatie is al in volle gang om in het park weer een geweldige Halloween neer te zetten. Het thema voor dit jaar wordt: “dag van de doden” Miguel, bekend van de tekenfilm Coco, nodigt alle kinderen uit voor een Halloweenfeestje. Dit belooft griezelig en gezellig te worden!

Alle bezoekers op deze party (kinderen èn hun ouders) mogen verkleed komen:Je weet zelf vast wel hoe je verkleed wilt: je bent van harte welkom. Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar kun je allerlei griezelige spelletjes doen. Daarna is het tijd voor de échte stoere kinderen. Zij mogen in de buitenring op griezeltocht Wat – en vooral wie – zullen ze daar tegenkomen? Kom maar mee griezelen, dan ontdek je het vanzelf. Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

De kaartjes voor de Halloween Park Party zijn vanaf zaterdag 8 oktober 2022 te koop. Ze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, The Read Shop en cafetaria Royaal.

Graag willen we er wel op wijzen dat dit een kinderfeestje is. Dat de kaartjes verkocht worden aan kinderen die met hun ouders komen. Er worden geen kaarten verkocht aan oudere kinderen of alleen volwassenen. Er wordt bij de poort hierop gecontroleerd.

Om ook dit jaar weer dit evenement te laten slagen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers: ligt jouw talent bij het laten schrikken van anderen (althans als je 16 jaar of ouder bent) of wil je weleens weten hoe je pompoenen uitholt (op vrijdagmiddag). Vind je het leuk om voor onze jongste bezoekers griezelige spelletjes te begeleiden, meld je dan aan bij Monique Geertsen via halloweenrusthoff@gmail.com of tel. 06-47149098. De laatste informatie vind je op: www.parkrusthoff.nl