Dankzij vrijwilligers Leo en Gerrit is park Rusthoff weer toonbaar na storm Ciarán

Donderdagmiddag raasde storm Ciarán over Nederland en uit voorzorg was het park die middag gesloten. Gelukkig bleek de storm geen grote schade aan het park te hebben toegebracht; slechts een paar afgebroken grote takken. Maar er waren wel heel veel blad en kleinere takken op het park neergedaald. Dankzij de inzet van kanjers als Leo en Gerrit, leden van de groep die iedere woensdag als groenvrijwilliger werkzaam zijn in het park, werd direct vrijdagochtend de rommel die Ciarán veroorzaakt had, opgeruimd.  Donderdagavond hadden zij contact gehad en besloten om vrijdagochtend te gaan opruimen. Met als resultaat dat alle geasfalteerde paden weer helemaal schoon zijn, alle losse kleine takken verwijderd zijn en onze bezoekers weer maximaal van ons prachtige park kunnen genieten.