Kerstwandeling in park Rusthoff

Kom je zaterdag 16 december ook naar park Rusthoff om ruim 2000 jaar terug te gaan in de tijd en daar het oude maar nog altijd mooie en bijzondere kerstverhaal te beleven. Via de hoofdingang van het park op de hoek Hoofdstraat/ J.P. Gouverneurlaan kun je tussen 17.00 en 19.00 uur starten met de kerstwandeling, die ongeveer een klein uur duurt. Je komt dan Jozef en Maria met de ezel, de herders met hun schapen bij een kampvuur, een engelenkoor, Herodes en drie wijzen, Romeinse wachters en nog veel meer tegen in het park, de wandeling eindigt in de Dorpskerk aan de Hoofdstraat. Iedere 6 minuten wordt een groep wandelaars toegelaten om via de tijdmachine terug te gaan naar het jaar 0. Niet iedereen kan tegelijk naar binnen, dus kies zelf het meest geschikte moment tussen 5 en 7 uur op zaterdagmiddag/avond om de wandeling te starten.

Park Rusthoff is op zaterdag 16 december de hele dag gesloten ivm de voorbereidingen voor de kerstwandeling.