Veel belangstelling voor kerstwandeling in Park Rusthoff

Zaterdag 16 december trok er tussen 17.00 en 19.45 uur een lint van ruim 1300 wandelaars door het park, op zoek naar de ster en Jozef en Maria met kindje Jezus in de stal. Het park was zeer sfeervol verlicht met hulp van de evenementencommissie van park Rusthoff en op veel plaatsen in het park was een tafereel over het kerstverhaal te zien. Via de tijdmachine gingen de wandelaars van 2023 naar het jaar 0 en werden daar opgewacht door Romeinse wachters die de deelnemers de weg wezen. Onderweg moesten de deelnemers zich laten inschrijven en kwamen ze engelen, Jozef en Maria met de ezel, herders bij de schapen, nog veel meer  soldaten en wachters en een volle herberg tegen. De kerstwandeling eindigde bij de stal in de Dorpskerk, waar Jozef en Maria met hun kindje  waren. De organisatie van deze  derde kerstwandeling was in handen  van de gezamenlijke kerken van Sassenheim in samenwerking met Tjarda waterscouting en  Oranjevereniging Sassenheim. Heel veel dank aan de meer dan 100 vrijwilligers die aan deze kerstwandeling meegeholpen hebben.